Home 9 Organisaties 9 Het Goed

Over Het Goed

Zo werkt Het Goed

 

Doordat Het Goed verschillende soorten werk onder één dak kan aanbieden, vinden we altijd werk dat aansluit op de wensen en talenten van de medewerker. Er zijn in alle 31 vestigingen leer- en werkmogelijkheden in de winkel, magazijn, binnen logistiek, horeca en facilitair.

 

Het Goed biedt alle medewerkers een laagdrempelige en veilige werkomgeving binnen een professionele organisatie. Alles wat we doen is erop gericht dat mensen zich naar vermogen ontwikkelen om vervolgens door te stromen naar een passende, duurzame en zo mogelijk betaalde werkplek. Trajecten zijn maatwerk en afgestemd op de wensen van de plaatsende partner.

 

Daarbij kijken wij graag naar wat iemand kan in plaats van naar beperkingen. Iedereen heeft talenten en levert daarmee naar vermogen een bijdrage aan onze werkprocessen. Tijdens hun leerproces worden zij op de werkvloer begeleid door ervaren en getrainde praktijkbegeleiders van Het Goed. Door onze speciale begeleidingsmethode heeft Het Goed de hoogste PSO 30+ certificering ontvangen. Dat houdt in dat we in Nederland tot de koplopers behoren op gebied van sociaal ondernemen.

 

Samen maken we Het Goed

Contact

Ceintuurbaan Noord 119C
9301 NT Roden
Telefoon: 050 501 2687
E-mail: info@hetgoed.nl